+31 78 68 456 77 info@wendrich.com

Visuele Product Configuratie

Wat je ziet is wat je krijgt

Zaken doen is tegenwoordig een digitale zoektocht. En wel zo zeer, dat de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine leren de vraag op werpt hoe het bedrijfsleven in de toekomst georganiseerd zal zijn.

Zakendoen is ook uitgegroeid tot een tocht vol met digitale contactpunten tot volledig digitaal van start tot einde. Dit noemen we eCommerce.

Producten zijn niet fysiek in dit proces, het zijn nummers, specificaties en beelden. Vaak doorzoekbaar of gecategoriseerd zodat de klanten precies kunnen vinden wat ze zoeken.

Wat zijn digitale producten?

Wat zijn virtuele producten?

Zoals vermeld, is het product volledig digitaal geworden. Eén data-set van specificaties zoals maten, pixels, kleuren, materialen, enz. Een eindeloze verscheidenheid aan informatie over producten waarbij de klanten kunnen kiezen tussen verschillende keuzes.

Het visuele aspect heeft speciale aandacht nodig, om de klant te laten zien wat hij of zij zoekt en koopt. Hoe stoffen en kleuren er uitzien. En vanuit alle hoeken in 360 graden. En wanneer het product complexer wordt, wordt de visualisatie steeds lastiger. Dit vanwege de enorme hoeveelheid mogelijkheden en het werk dat nodig is om dit te fotograferen. En alle deze verschillende producten moeten ook geproduceerd worden om ze te fotograferen. Het is dus daarom dat het vervaardigen van een virtueel product van uw digitale product een zeer goede en goedkope optie!!

Producten kunnen ook digitaal worden gevisualiseerd. Dit kan gedaan worden door het maken van een virtueel product. Vele producten hebben, of worden geproduceerd beginnend als 3D model (veelal als een 3D CAD tekening).

Dit 3D-model kan gerenderd worden, daarmee lijkt het op het echte product of een foto van dat product. Hiervoor hoeft geen echt fysiek product meer geproduceerd te worden. Tel uit uw winst!!

Op dit gerenderde 3D beeld van het product kunnen stoffen en kleuren geplaatst worden. Ook volledig in de digitale virtuele wereld. Ook varianten, product opties hoeven niet te worden gemaakt. U toont online het 3D-model van uw product en de klant kan klikken op de opties en ziet het virtuele product veranderen op basis van de opties en keuzes gemaakt.

Iets te creëren

Op deze manier kunt u de meest complexe producten of een eindeloze reeks van opties, kleuren, maten, stof keuzes, of wat dan ook verkopen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.
En dit is onze oplossing voor onze klanten, het 360 product Viewer platform.

Bezoek de 360 product Viewer website en zie welke verbazingwekkende oplossingen er zijn. Voorbeelden van de mogelijkheden in diverse branches en enkele voorbeelden hoe sommige van onze klanten dit hebben geïmplementeerd.

 

Wilt u het verschil maken?

Laten we samen aan de slag gaan!

 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

   

  Hoofdkantoor 

  Zwijndrecht, Rotterdam 
  Nederland

   

   

  3D Productie

  München
  Duitsland

   

   

  3D Productie

  Ahmedabad
  India

   

   

  Web development

  Sofia 
  Bulgarije