Swan-Products Website, Webwinkel en App

Voor Swan Products hebben wij een nieuwe website gemaakt met de volledige productcatalogus. Gekoppeld aan deze website zijn externe systemen die zorgen voor de mogelijkheid om artikelen te configureren, met hierbij direct alle mogelijke combinaties zichtbaar in beeld. Ook is dit gehele systeem gekoppeld aan Exact. Voor dealers van Swan Products is er de mogelijkheid een deel van de productcatalogus te weergeven middels een iframe, zodat zij de catalogus binnen hun eigen website kunnen weergeven.

www.swan-products.nl

Swan-Products Website

De website van Swan-Products is de informatiebron voor het dealer netwerk. Op deze site zijn alle prijslijsten te vinden voor de dealers. Daarnaast ook een beeldbank, zodat iedereen over de goeie beelden beschikt. En ook belangrijk, dat er beelden van goede kwaliteit gebruikt worden. Want dat straalt ook af op Swan-Products zelf natuurlijk.
Verder is de site ook de bron voor de e-mail nieuwsbrief en de App. Alle noviteiten uit de branche of van Swan-Products zelf worden automatisch periodiek rondgemaild en zijn altijd up-to-date in de App.

Swan-Products Webwinkel

Voor Swan-Products hebben we een uitgebreide webwinkel gebouwd welke dient als bestel portaal voor hun dealers. Hiermee kunnen de dealers zelf de bestellingen ingeven en volgen. Ook is Swan-Products hiermee naar volledig digitaal bestellen en factureren overgegaan. Daarmee is het hele proces geautomatiseerd.
Uniek is de integratie van Eastern Graphics in de Magento webwinkel. Zo kan de dealer echt het hele product configureren, en controleren dat wat hij besteld ook het juiste is. En hiermee weet Swan-Products een enorme reductie in foute bestellingen te realiseren. En dit scheelt tonnen op jaarbasis.

Swan-Products App

Voor de branche en met name de dealers heeft Swan-Products een App laten maken waar we nieuws en nieuwtjes op verzamelen. De App is bedoeld voor gebruik op Tablets, iPad en Android versies, zodat alle dealers en hun verkopers altijd op de hoogte zijn van de laatste branche informatie. En weten wat er bij Swan-Products allemaal nieuw is.
Daarbij is er in de App ruimte gehouden voor de totale catalogus en een snelle link naar de product configurator. Voor het verkoop gesprek maakt dat net het verschil!

Neem contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bel of mail direct:

078 68 456 77

www.wendrich.nl

Pin It on Pinterest