Mijn Illy Webwinkel

illycaffè Nederland heeft een B2B webwinkel op basis van Magento. Voor de klanten van illycaffè is het een gemakkelijke en overzichtelijke manier om bestellingen te plaatsen. De webwinkel hebben wij vernieuwd en naar volle tevredenheid. Nu heeft illycaffè ons gevraagd om ook een koppeling te maken tussen de Magento Webwinkel en JD Edwards van Oracle.

Webwinkel

illycaffè had al een webwinkel op basis van Magento. Deze hebben we overgenomen en alle fouten opgelost. Ook is het assortiment opnieuw geladen. Daarbij komt een helpsysteem voor de salesafdeling om de telefonische bestellingen makkelijker af te handelen.

Koppelen met Oracle

Om het succes van de B2B webwinkel verder door te zetten gaan we de Magento Webwinkel koppelen aan JD Edwards en Oracle. Zodoende kan het hele bestelproces voor de backoffice geautomatiseerd worden.

Mediaserver

Vanuit de webwinkel gaan we ook onze mediaserver inzetten om snel, efficient en foutloos alle mogelijke media te kunnen voeden en maken. Van catalogus tot advertentie, van e-mail nieuwsbrief tot presentaties.

Neem contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bel of mail direct:

078 68 456 77

www.wendrich.nl

Pin It on Pinterest