Mobiel

Aan het einde van dit jaar verwacht men dat 80% van alle Nederlanders een smartphone heeft. Daarvan is 60% een Android telefoon en 20% een Apple iPhone. De rest bestaat uit Windows, Blackbarry en Nokia, dus een App moet gemaakt worden voor meerdere systemen.

Er is namelijk niets mooier dan op de telefoon te staan van uw klant! Bedrijfsinformatie, productinformatie, bestellingen en aanbiedingen, uw klant kan er allemaal bij.

Wel merken we dat klanten vaak moeite hebben om te kiezen tussen een app en een mobiele internetsite. Hier kunnen wij u uiteraard in adviseren.

Applicatie

De term app staat voor applicatie die op een smartphone of tablet kan draaien. En daarmee kunnen we dus alles doen wat we willen, van een spelletje tot het presenteren van gegevens.

Daarnaast biedt een app de mogelijkheid om zonder internettoegang overal bepaalde gegevens in te voeren of bij de hand te hebben. Dit kan bijvoorbeeld voor kwaliteitcontroles erg handig zijn. Of we kunnen zorgen dat op elke locatie de juiste gegevens voorhanden zijn. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Mobiel Internet

Steeds vaker gaat het over zulke grote hoeveelheid gegevens of wordt het op meerdere plaatsen bewerkt en bijgehouden, dat het handiger is om met mobiel internet te werken. Dan kan met een mobiele versie van een site of webwinkel hetzelfde bereikt worden als met een app. Er kan bijvoorbeeld direct in de voorraad gekeken worden, of een rapport kan direct weer opgeslagen worden in het centrale systeem.

Vaak maken we een combinatie tussen de twee. Een kleine App die overschakelt naar de mobiele site of webwinkel als het kan of nodig is.

Neem contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bel of mail direct:

078 68 456 77

www.wendrich.nl

Pin It on Pinterest