+31 78 68 456 77 info@wendrich.com

Over ons

Sinds 1967

Op 1 januari 1967 is André Wendrich voor zichzelf begonnen. Als de reclameman van het toenmalige Tomado kwam dat goed uit, want Tomado wilde ook zijn reclameafdeling afstoten. Dus met Tomado als eerste klant was dat een mooi begin! Al snel volgde er personeel en een eigen locatie. Begin jaren ’70 bouwt André zelfs een geheel eigen reclamestudio in Zwijndrecht aan de Fruitenierstraat 1. Met 6 grafische ontwerpers en een eigen fotostudio met 4 fotografen, in die tijd al behorend tot de grotere reclamebureaus van Nederland.

Marketing Innovatie

Met de huishoudelijke artikelen van Tomado als achtergrond hebben we altijd een goed begrip gehad van verkoopkanalen en consumenten reclame. Door de jaren heen hebben we voor vele groothandelaren, inkooporganisaties en winkelorganisaties gewerkt. En met groot succes! Daarmee zijn we van reclame studio door gegroeid naar reclame advies bureau. In de laatste 15 jaar is die advies functie door geëvalueerd zodat we nu de strategische advies partner zijn voor vele van onze klanten. En worden we hier ook apart voor gevraagd om de strategie mee te bedenken en adviseren voor de komende jaren.

Marketing Technologie

In 1996 is het bedrijf neergestreken in Hendrik-Ido-Ambacht, na 8 jaar in Rotterdam gezeten te hebben. In dit jaar neemt Jeroen Wendrich ook het familiebedrijf over. Met zijn bedrijfskundige informatie technologie achtergrond, bouwt hij het bedrijf om naar een modern internet bedrijf. De eerste webwinkels worden al in 1998 gerealiseerd. En in 2015 is het bedrijf volledig omgevormd naar een marketing innovatie en technologie organisatie. In 1998 komt ook Michel Wendrich, met zijn bedrijfssociologie achtergrond, erbij en is het dus een echt familiebedrijf!

Wij verzorgen omzet

Door de digitalisering van ons beroep hebben we nu de meetinstrumenten in handen om iedere geïnvesteerde euro effectief in te zetten. Met deze digitale marketing kunnen wij alle media gebruiken om te meten waar de klant vandaan komt, zoekt, kijkt en koopt. Samen met u zetten wij de doelstellingen die u wilt halen. Groei, omzet, winst. U zegt het, wij verzorgen het.

Return On Investment

Marketing kosten of marketing investeringen? Investeringen moeten rendement opleveren. Zich terug verdienen. Dus de omzet die wij voor u genereren, moet meer winst opleveren dan onze kosten. Daarom doen wij al deze digitale marketing inspanningen. Inmiddels kunnen wij dat allemaal meten. En u garanderen dat de geïnvesteerde marketing budgetten ook uw doelstellingen halen. Dat is nu zo mooi aan digitale marketing, anders investeren we het in andere media die meer oplevert. We meten het, dus we weten het.

Is het zo simpel?

Dit klinkt allemaal duidelijk, en dat is het ook. Wij verzorgen namelijk wel die visie en strategie voor de middellange en lange termijn. waardoor investeringen gezekerd zijn voor de toekomst. Marketing en de bijbehorende online investeringen zijn een mix van producten en diensten. Dat is de garantie voor de winstgevendheid en gezondheid van uw onderneming op de lange termijn.

Wij werken voor …

De klanten van Wendrich zijn nationaal en internationaal opererende producenten, groothandelaren, inkooporganisaties. Daarvoor verzorgen wij de strategie, bedrijfsadvies, tot het realiseren van alle benodigde communicatie middelen om de gestelde doelen in groei, omzet en winst te halen. Voor business-to-business als business-to-consumer communicatie

Dezelfde doelstelling

Onze klanten blijven lang, heel lang . We hebben zelfs klanten van meer dan 35 jaar. Onze klanten zijn dan ook tevreden, heel tevreden. Dit is zo, omdat wij het succes van onze klanten centraal stellen. Want als het goed gaat met onze klanten, gaat het goed met ons.

Wij hebben dezelfde doelstelling als uw bedrijf!

Superieure service

Onze klanten  zeggen zelf dat onze service uitmuntend is. Als u belt of mailt, gaan wij gelijk voor u aan het werk. En juist in de nieuwe digitale economie die 24/7 werkt, is dit niet meer een luxe maar verplicht voor uw leveranciers om altijd voor de klant klaar te staan. Dat doet u ook. En dat kunt u ook van ons verwachten.

3D configuratie en visualisatie

360 Product Viewer

Zijn uw producten er in verschillende kleuren, maten, materialen of andere opties? Dan is dit de échte kracht van deze oplossing. En omdat de 360 ​​Product Viewer gebruik maakt van 3D-modellen, is er geen behoefte aan foto’s van de werkelijke producten. Denk eens in wat een kostenbesparingen dit geeft! En met de configurator bestellen uw klanten ook altijd precies het juiste product!

3D configuratie en visualisatie

360 Designtool

De Designtool brengt visuele 3D configuratie naar een nieuw level. Je kunt niet alleen een enkel product configureren, maar meerdere  complexe producten samenstellen en configureren op je canvas. De mogelijkheden zijn eindeloos!  

Collectieve Veiligheid

eDetect

Voor een lokaal veiligheidsinitiatief hebben we besloten om samen te investeren en een platform te ontwikkelen waarin alle belanghebbenden die zich bezighouden met veiligheid en beveiliging hun verantwoordelijkheden kunnen communiceren en beheren.  

Voorwaarden

Wij maken gebruik van 2 verschillende soorten voorwaarden. Omdat wij grafische als wel digitale producten en diensten leveren.

Grafische Producten en Diensten

Voor onze grafische producten en diensten gebruiken wij de voorwaarden van de KVGO. Deze kunt u hier bekijken, printen of in PDF vorm downloaden.

 

Digitale Producten en Diensten

Voor onze digitale producten en diensten gebruiken wij de ICT Office voorwaarden. Deze kunt u hier bekijken, printen of in PDF vorm downloaden.

 

 

Wilt u het verschil maken?

Laten we samen aan de slag gaan!

 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

   

  Hoofdkantoor 

  Zwijndrecht, Rotterdam 
  Nederland

   

   

  3D Productie

  München
  Duitsland

   

   

  3D Productie

  Ahmedabad
  India

   

   

  Web development

  Sofia 
  Bulgarije