+31 78 68 456 77 info@wendrich.com

onze

Diensten

Marketing Technology

Omdat de media nu zo vaak en zo veel digitaal is, hebben we het eerder over marketing technologie. Hoewel het weer het zoveelste nieuwe woord is, lijkt het ons beter hier toch het juiste vocabulaire te gebruiken en dit jargon duidelijk uit te leggen. Handig is om hier ook een opdeling in aan te brengen. In de marketing is het gebruikelijk om te denken in betaalde, eigen en verdiende media.

Strategie & Innovatie

Dat de wereld veranderd is, hoeft geen betoog. De fysieke economie heeft een broertje gekregen, de digitale economie. Sprak men 10 jaar geleden nog over “the second economy”, kunnen we het nu bijna over de eerste hebben.

Digitale marketing

Wat zou het mooi zijn, als we “real-time” kunnen meten of uw marketing inspanningen het resultaat opleveren dat u voor ogen heeft.
Dat kan nu!

Strategisch advies

Voor onze klanten zijn wij de strategische partner om de juiste doelen te stellen en de groei te verwezenlijken, die zij willen. Dit komt vooral door de digitale economie, die steeds verder groeit. Hoe wijs te worden uit dit jargon, laat staan begrijpen waar nu de kansen en bedreigingen liggen. Daar ligt nu juist onze kracht, om dat u haarfijn en kraakhelder uit te leggen. En voor u te vertalen naar uw strategische doelen.

Meer weten over strategie en innovatie?

Omdat deze nieuwe digitale realiteit voor iedereen tijd vergt, om dat eerst eigen te maken en het dan over de eigen situatie en het bedrijf te kunnen leggen, maken wij ook een strategies plan als u dat wenst. Ook hier is het juist vaak beter om een buitenstaander deze ontwikkelingen eens over uw bedrijf te laten leggen. Daarbij heeft het voor u de bijkomstigheid dat vreemde ogen dwingen. En die kunnen wel zeggen en zien, wat u vaak intern liever niet doet om de verhoudingen en structuren niet gelijk op scherp te zetten.

Voor een geheel vrijblijvend gesprek, mail of bel ons.

Digital Marketing

Wat alles voor u weer bij elkaar brengt zijn de groei, omzet en winst. Ook hierin zorgt de digitale economie voor een revolutie. We kunnen nu alles meten en kwantificeren. Tot op individueel niveau. We zien waar uw klanten vandaan komen, banners, Google, ads, e-mail nieuwsbrieven, winkel, site, social, enzovoort. En we zien gelijk of iets werkt en de investering geld oplevert. Gaan we hier mee door of breiden het uit. Blijkt het rendement er niet te zijn, dan investeren we weer in iets anders.

We kunnen zelfs naar een optimaal rendement sturen dat de investering zijn maximale rendement haalt. Daarmee halen we steeds het maximale rendement tegen de minimaalste investering. Dit maakt digitale marketing uniek en een betere manier om aan groei, omzet en winst te werken, bestaat er niet.

Meer weten over digitale marketing?

 

Wilt u het verschil maken?

Laten we samen aan de slag gaan!

 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

   

  Hoofdkantoor 

  Zwijndrecht, Rotterdam 
  Nederland

   

   

  3D Productie

  München
  Duitsland

   

   

  3D Productie

  Ahmedabad
  India

   

   

  Web development

  Sofia 
  Bulgarije